​Kloakarbejde siden 1987​​​

ethics - copy

​Dækker hele Midtjylland​​

denmark (1)

Vi giver gratis tilbud​

interest

Få et uforpligtende tilbud på din service

Rottebekæmpelse: Slip af med rotter på din grund​

Har du problemer med rotter i kloak og rør, og har du derfor brug for professionel rottebekæmpelse på din grund? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Entreprenør Poul Arve sørger vi for en grundig bekæmpelse af rotter.

Vi holder selv til i Sabro, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Aarhus, Hammel, Tilst og omegn, hvor der er brug for vores hjælp i forbindelse med bekæmpelse af rotter i bygninger og private hjem.

Vi undersøger skader forårsaget af rotter

Hvis du har rotter på din grund, så skal du være opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er nok med en rottebekæmpelse. Det kan være, at rotterne allerede har forårsaget skader på din kloak, og så er det nødvendigt at sikre en hurtig udbedring.​

Ved hjælp af TV-inspektion kan vi undersøge din kloak for både rotter og skader forårsaget af rotter, uden at vi skal i gang med et større detektivarbejde.

Kontakt os og hør mere om vores rottebekæmpelse

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejde i forbindelse med rottebekæmpelse dækker over, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi står til rådighed med svar på alle dine spørgsmål, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde i forbindelse med rottebekæmpelse. 

Du skal blot kontakte os allerede i dag.​

​Ønsker du et GRATIS tilbud?

Uanset om det er kloak-, entreprenør- eller anlægsarbejde, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Entreprenør Poul Arve

Vi er en erfaren virksomhed, der udfører alle former kloakarbejde hos private og erhverv

Kontakt

Entreprenør Poul Arve

Tlf.: 40 54 90 56

E-mail: poul@arve.dk